Κάτι αφροδισιακό σας έχουμε για τη σημερινή συνταγή. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα λίγο το αγόρι σας και λίγες γαρίδες κοκτέιλ θα κάνουν τη βραδιά αξέχαστη.

Υλικά

400 γρ γαρίδες

200 γρ μαγιονέζα

4 κ σ  κέτσαπ

1/2 κούπα ουίσκι

100 γρ κρέμα γάλακτος

λίγο ξύδι

λίγο κονιάκ

3 φύλλα δάφνης

100 γρ γιαούρτι

λίγο μαιντανό

λίγο ταμπάσκο

Εκτέλεση

Βράζουμε τις γαρίδες σε αλατισμένο νερό και προσθέτουμε ξύδι, πιπέρι και τα φύλλα δάφνης για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κονιάκ και τις αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά. Για τη σάλτσα θα χρησιμοποιήσουμε το ουίσκι, το γιαούρτι, το ταμπασκο, τον μαιντανό και τη μαγιονέζα. Τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ και τέλος προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, την κέτσαπ. Στη συνέχεια θα προσθέσουμε τις γαρίδες και θα ανακατέψουμε.