Σίγουρα ο όρος stalker ή αλλιώς κατίνα όπως θα μας πει ένας άντρας είναι κάτι αρνητικό. Αλλά μεταξύ μας τώρα ποια δεν το έχει κάνει; Ποια δεν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της; Ποια δεν έχει περάσει δήθεν τυχαία από το σπίτι του για να τον τσεκάρει; Και επιπλέον μιλάω και για εσένα που κρυφοκοιτάς από το facebook τη ζωή του πρώην σου. Αλήθεια υπάρχει λόγος; Αρχικά πρέπει να διατηρήσεις την αξιοπρέπεια σου, να μάθεις να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου γιατί μπορεί να μη δεις πράγματα που θα σ αρέσουν, είναι γνωστό ότι όποιος ψάχνει βρίσκει. Προσπάθησε λοιπόν να μετριάσεις την τρέλα σου.

Τα βασικά βήματα:

1. Εάν έχετε πρόσβαση στο facebook, ελέγξτε όλα όσα έχει ανοιχτά. Φυσικά δεν θα σταθείς μόνο στα highlights αλλά θα τσεκάρεις πάντα. Από την άλλη μπες από έναν λογαριασμό όπου δεν τον έχει φίλο ώστε να δεις τι έχει ανοιχτό και τι όχι, οκ είναι 2015 δεν θα μπορούσε να έχει κλειστό το προφίλ του; Τραγικός.

2. Πήγαινε στο Google και πάτησε το όνομα του. Με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και εννοείται greeklish αλλά και Ελληνικά. Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς πόσα πράγματα μπορείς να βρεις από εκεί.

3. Άλλο ένα θετικό που μπορείς να κάνεις με το google είναι να κάνεις αναζήτηση με την εικόνα. Μπορείς έτσι να βρεις που έχει αναρτηθεί η συγκεκριμένη φωτογραφία σε ποια sites και έτσι να ξέρεις αν ο καλός σου έχει διπλή, τριπλή ή υπέρδιπλη ζωή.

4. Μέσω του facebook μπορείτε να δείτε την οικογένεια του και πχ πως πέρασε στις διακοπές στο χωριό. Άσε που εκεί στο χωριό παραμονεύει η πρώην οπότε θα ήθελες να ξέρεις αν τελικά βγήκαν ή όχι, ναι γιατί δεν εμπιστεύεσαι τον καλό σου.

5. Αναζήτησε το όνομα του σε κάθε site γνωριμιών όπου πιστεύεις ότι μπορεί να χειρίζεται. Καλά εννοείται ότι  το Tinder είναι το πρώτο που θα ψάξεις από apps.